Jeffrey DeMunn

Jeffrey DeMunn - Filmografie


  1. Divorce
    TV-SERIE | 2016
  2. Billions
    TV-SERIE | 2016
  3. Another Happy Day
    FILM | 2011
  4. Shelter
    FILM | 2010
  5. The Walking Dead
    TV-SERIE | 2010
  6. Cayman Went
    FILM | 2009
  7. Der Nebel
    FILM | 2007
  8. Die Hollywood-Verschwörung
    FILM | 2006
  9. Swimming Upstream
    FILM | 2002
  10. The Majestic
    FILM | 2001
  11. The Green Mile
    FILM | 1999
  12. Stephen Kings Sturm des Jahrhunderts
    FILM | 1999
  13. Akte X - Der Film
    FILM | 1998
  14. Turbulence
    FILM | 1997
  15. Phenomenon
    FILM | 1996
  16. Citizen X
    FILM | 1995
  17. Die Verurteilten
    FILM | 1994
  18. Gefährliche Freundschaft
    FILM | 1991
  19. Der Blob
    FILM | 1988
  20. Verraten
    FILM | 1988
  21. The Face of Rage
    FILM | 1983
  22. Frances
    FILM | 1982
  23. A Midsummer Night's Dream
    FILM | 1982
  24. I'm Dancing as Fast as I Can
    FILM | 1982
  25. Der starke Wille
    FILM | 1980
  26. Teuflische Weihnachten
    FILM | 1980
  27. Black Cat Run - Eine tödliche Hetzjagd
    FILM | 0